arculat tervezes image 2001 02

javaslataink arculat fejlesztésre

módosítására, frissítésére nevezzük bárhogy

Mindenki szereti mások külsejét minősíteni – mi sem kevésbé – de mellettünk szóljon, hogy a saját minősítésünk kifejezetten építő jellegű! Lehet, hogy csak apróságokon kell javítani, de előfordulhat, hogy egy komplett arculatváltás lesz a javaslatunk.

Javaslatainkban törekszünk a leggazdaságosabb és leginkább hatékony módosításokat jelezni, mivel nekünk sem célunk fejet tetejére állítani minden vállalkozást. Igaz, ahol kell ott ezt is javasolni fogjuk!

Kötelezettség és fájdalom mentes szolgáltatás, ami javaslatokat tesz a fejlesztésre: indoklással, költségekkel és határidőkkel. Néhány alapadatra van csak szükségünk, ami 1 percet vesz igénybe, de dolgozni fogunk rajta, hogy az az egy perc benne legyen a TOP10 döntésében.

Az arculat a vállalkozás elsődleges bizonyítványa a külvilág felé.

Minden vállalkozásban lehet hibát találni, csak az nem mindegy, hogy az milyen hatással van a vállalkozásunkra. 

Véleményeztesse velünk vállalkozása grafikai megjelenését, arculatát, amiről egy részletes értékelést küldünk.  Minél több adatod küld (www, közöségi linkek, nyomtatványok), annál pontosabb lesz a kiértékelésünk is. Akár fájlokat is mellékelhet: szórólapokat, névjegyeket bármit, ami segítheti a munkánkat és a pontosabb auditálást.

Az elkészített audit tartlmazni fogja javaslatainkat a változtatásokra, továbbá részletes ismertetőt és tételes munkadíjat is tartalmaz, mindezt kötelezettségek nélkül.

* A kapott információkat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk át.