Grafika, Arculat, Weboldal - Webáruház, online marketing

Javaslataink az arculat fejlesztésre

módosítására, frissítésére nevezzük bárhogy
régi, lejárt lemez az arculatod?

Ingyenes auditálás

Egy grafikus, aki minden nap kreatív munkát végez és a munkája során rengeteg szakmához köthető információt kap és kezel, sokkal nagyobb rálátása van a trendekre és működő megoldásokra, mint annak, akinek ez nem szakmája. Persze szépérzéke ettől még mindenkinek lehet, de az igazság az, hogy nem mindenki értékeli a szépet. Javaslatainkban törekszünk a leggazdaságosabb és a leginkább hatékony módosításokat jelezni, hiszen nekünk sem célunk feje tetejére állítani a vállalkozást. Igaz, ahol kell ott ezt is javasolni fogjuk, de csak javasolni. Kötelezettség, fájdalom és díjmentes szolgáltatás: indoklással, költségekkel és határidőkkel.

arculat tervezes image 2001 02

Az arculat, a vállalkozás elsődleges bizonyítványa a külvilág felé.

Minden vállalkozásban van hiba,

de nem mindegy,
hogy az milyen hatással van a vállalkozásunkra. 

Véleményeztesd velünk vállalkozásod grafikai megjelenését, arculatát, amiről egy részletes értékelést küldünk.  Minél több adatod kapunk (www, közöségi linkek, nyomtatványok), annál pontosabb lesz a kiértékelésünk is. Akár fájlokat is mellékelhetsz: szórólapokat, névjegyeket bármit, ami segítheti a munkánkat és a pontosabb auditálást.

Az elkészített audit tartlmazni fogja javaslatainkat a változtatásokra, továbbá részletes ismertetőt és tételes munkadíjat is tartalmaz. Mindezt kötelezettségek nélkül.

Néhány adatra van csak szükségünk, ami egy percet sem vesz igénybe, de nagy eséllyel ez az egy perc benne lesz, az év „TOP 10” döntésében.

* A kapott információkat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk át. 

Scroll to Top