Weboldal és Webáruház készítés

oktatással, garanciával, igény esetén felügyelettel
A weboldal már régóta nem luxus, sőt...

Az egyik legfontosabb eszközöd lehet.

Szeretek stílusos és minőséget sugárzó weboldalakat készíteni, melyek technikailag korszerűek és ami nagyon fontos: gyorsak is. Arra törekszem, hogy a weboldalad a lehető legerősebb eszközöd legyen, mind megjelenésben, mind pedig működésében egyaránt. Szakmai tapasztalatom és igényem az igényességre számodra előnyt jelentenek ebben az egyre erősödő online világban.

weboldal keszites pixelworks 1001
még több információ, az információ tengerében

Érdemes tudnod

mivel sokan és sokfélét mondanak, vagy épp semmit

Weboldalt készíteni számtalan módon lehet és segítség nélkül talán nehezen fogsz boldogulni és így nehezen fogsz tudni dönteni abban, hogy mit és hogyan válassz. A rossz döntés első sorban anyagilag érhet hátrányosan, aztán majd jön szépen a többi is: nehéz fejleszteni, nehéz kezelni és ettől szépen lassan az egész online projekt befulladhat. Számos tényezőtől függ, hogy számodra melyik a legideálisabb választás, ami nagyban meghatározza a fejlesztés költségét és a weboldal sikerét. 

Képtelenség lenne minden kérdésre előre választ adni, de legfontosabb szempontokat az határozza meg, hogy mi a célod a weboldallal vagy webáruházzal. Szükséged van gyorsan egy bemutatkozó honlapra, minimális szöveges tartalommal? Kézműves termékeket szeretnél értékesíteni a webáruházadban? Esetleg több ezer terméket? Olyan honlapot szeretnél, amit magad is bővíthetsz tartalommal, különösebb szakmai ismeretek nélkül? A bemutatkozó oldaladban nincs szükséged webáruházra, de elképzelhető, hogy idővel ezt is szeretnéd használni? Mekkora költséggel szeretnéd üzemeltetni? Mennyi látogatóval számolsz, mennyi látogató tervezel az oldaladta terelni? Milyen gyakran módosul a tartalmad? 

Folytathatnám, de nem szeretnék még nagyobb káoszt okozni. Örömmel segítek a döntésben és ez csak egy hívás költségébe kerül.

több, mint gondolnád

Mi kell hozzá

Ötlet, Domain, Tárhely, Tartalom és Én

Domain és tárhely

Egy weboldal elengedhetetlen összetevői a domain és a tárhely, később pedig persze a tartalom is, de még nem tartunk itt. A weboldal tartalma, pontosabban a mérete határozza meg azt, hogy mekkora tárhelyre lesz szükségünk. Segítségül ez a pixelworks.hu weboldal bőven elférne egy 500MB méretű tárhelyen is. Mindegyik csomagunknál segítséget nyújtunk a domain választásban és a tárhely bérlésben, így ez nem fog gondot okozni.

Szöveges tartalom

Legyen az bármelyik csomagunk, alapvetően a megrendelő feladata a weboldal szöveges tartalmának elkészítése és a felhasználható speciális grafikai elemek: képek, logó, ikonok biztosítása. A szöveges tartalom elkészítéséhez, vagy a már meglévő javításához segítséget adunk, mivel azt 99% eséllyel biztosan át kell fogalmazni SEO (optimalizálás, hogy a google értékesnek lássa a tartalmainkat) szempontok szerint. Nagyon fontos! hogy minden szöveges tartalom egyedi legyen, más weboldalakról pedig véletlenül se másoljunk (igaz véletlenül nem lehet másolni).

Képek és arculati elemek

Jobb esetben a vállalkozásnak van logója és még jobb esetben arculati kézikönyve is. Ezekre mind szükségünk lesz. Ezeken túl szükség lesz fotókra és/vagy grafikai elemekre, esetleg dokumentumokra, amit a weboldalon szeretnél közzétenni. Minden képi anyagból a lehető legnagyobb méretű és legjobb minőségűekre lesz szükségünk.

A stílus meghatározása

Pontosítanunk kell, hogy a weboldalnak milyen legyen a hangulata és a stílusa. Természetesen a vállalkozás tevékenységi köre önmagában is hordoz jellegzetességeket, de azt nem feltétlenül kell követnünk. Érdemes a világhálón gyűjteni „tetszik” és akár „nem tetszik” oldalakat, hogy mi is jobban lássuk az igényeket, de természetesen konkrét, már kialakult elképzelést is meg tudunk valósítani. 

Webáruház esetén

Az eddig felsorolt fontosabb fejezeteken túl a termékekkel kapcsolatban lesz néhány kérésünk. Mellékelünk egy táblázatot, amivel gyorsan és pontosan tudunk termékeket importálni. A táblázat alapadatokat tartalmaz, ami nem szokott fejtörést okozni, ellenben a termékfotókkal… Megrendelés esetén erre majd külön kitérünk.

az ötlettől a kész weboldalig

A munka folyamata

gyors, hatékony és lendületes

egyeztetés

Felmérem az elvárásaidat és a lehetőségekkel összevetve kitaláljuk a weboldal működésének sarkalatos pontjait. Átbeszéljük az arculati elemek használatát és ellenőrizzük a szöveges tartalmat is.

domain és tárhely

Segítek jó domain nevet választani és az igényeidnek leginkább megfelelő tárhely kiválasztására is javaslatot teszek.

grafikai vázlat

Miután megkaptam minden szükséges képi anyagot, elkészítem a weboldal látványtervét, amit addig finomítunk, míg tökéletes nem lesz.

webáruház esetén

Elkészítjük a termékeid adatbázisát, amihez minden segítséget megadok, hogy a későbbiekben egyedül is könnyen boldogulj.

a weboldal elkészítése

A vázlat alapján elkészül a honlapod, melyet élesben még csak Te fogsz látni. Tesztelés után módosítom, amit szükséges és összekapcsolom az oldal a kiemelten fontosabb szolgáltatókkal.

oktatás

Akár személyesen, akár online megmutatom, hogyan tudod önállóan is kezelni az oldalad, hogyan tudsz blogolni és hogyan fejlesztheted a tudásod, hogy magabiztosan üzemeltethesd az oldalad.

talán a legfonotsabb tényező

Weboldal minősége

mobilra optimalizált és a lehető leggyorsabb

A minőségnek számos összetevője van, de talán a két legfontosabb kategória a technika és tartalom. A technikai minőséget én tudom garantálni, míg a tartalom további részekre bontható, melyek közül szintén a két legfontosabb a megjelenés és a képi illetve szöveges tartalom. Látod, hogy már ez is elég bonyolult, de a munka folyamán minden részletbe beavatlak és érteni fogod, hogy milyen egy jó és milyen egy átlagos weboldal.

Elkészítem a lehető legjobb alapokat, ami korszerű és kiforrott tecnhológiát, illetve a szabályok és ajánlások szigorú betartását jelenti. Ezek alapján szinte biztosra veszem, hogy a konkurenseidnél jobb minőséget tudunk készíteni, ami számodra fontos piaci előnyt is jelenthet, ami az online jelenlétet illeti. Minden adott az online sikerhez, már csak el kell kezdenünk.

Árajánlat vagy kérdés

Scroll to Top