Szolgáltatásaim

online + offline + amire szükséged van
korszerű, gyors és funkcionális

Weboldal és Webáruház készítés

web szolga pixelworks 1006

Ma már elengedhetetlen és a sikeres marketing egyik alap pillére is. Robbanásszerűen fejlődik az online világ és ez kikerülhetetlen. Érdemes mihamarabb csatlakozni egy jó és korszerű weboldallal, vagy áruházzal. Bővebben az információk oldalon olvashatsz és a referenciáim között pedig a már megvalósult munkáimat találod.

logó, arculati kézikönyv

Arculat tervezés

arculat szolga pixelworks 1003

Kevés vállalkozás engedheti meg magának, hogy ne legyen vizuális identitása és ne akarjon több lenni, mint a konkurenciája. Egy jó arculat mind a kettőt lefedi. Tágabb értelemben az arculat nem csak egy jó logó, jó színekkel, de én első sorban ebben segíthetek neked, legyen az egy most induló vállalkozás, vagy egy már meglévő arculat frissítése. Egy szép kis közös munka.

bélyegtől az óriásplakátig

Nyomtatványok

magazin tervezes pixelworks 1002

Valóban a bélyegtől egészen az óriásplakátig, szinte bármilyen igény megvalósításában segítségedre lehetek. Egyik kedvenc területem és szabadkéz esetén biztos vagyok benne, hogy a igazán színvonalas és értékes nyomtatványokat készíthetünk. A bővebb információk oldalon ennél egy kicsit többet is olvashatsz a munkafolyamatról, lehetőségekről, illetve a már elkészült munkáimból egy válogatást is találsz a referenciák alatt.

autó, kamion, helikopter

Autódekor

auto szolga pixelworks 1004

Többször is említem, hogy az autódekor sokkal jobb eszköz, mint egy óriásplakát. Egy ötletes grafika és jó minőségű alapanyagok használatával évekig jelen lehetsz az utakon, ami a legnagyobb értéket adja ennek a reklámeszköznek. Igaz független grafikusként dolgozom, de dekoráció felrakásához kivitelezőt is ajánlok, így aztán a megkereséseket is közösen kezeljük.

ha a külső is számít

Csomagolás tervezés

csomag szolga pixelworks 1004

Függetlenül a termék tartalmától, nagyon nagy eséllyel a csomagolás fogja eladni, mivel a csomagolás szólítja meg a vásárlót és hívja fel magára a figyelmet. A kreatívon kívül szintén nagyon fontos szempont a megfelelő anyaghasználat is, legyen az a termék doboza vagy címkéje.

amit csak el lehet képzelni

Minden más

egyeb szolga pixelworks 1004

A felsorolt szolgáltatásokon túl, számtalan helyzetben és feladatban segítségedre lehetek. Portál dekoráció, cégér tervezés, kiállítások, kitelepülések reklámeszközei, molinó, zászló, de felsorolni is nehéz lenne. Munkám során számos szakemberrel és nyomdával ismerkedtem meg, így nem csak kivitelezőre tudok ajánlani, de a komplett kivitelezést is felügyelem, ha igényt tartasz rá.

Árajánlat vagy kérdés

Scroll to Top