Nyomtatványok készítése

Szórólap - Leaflet - Brosúra - Katalógus - Magazin

Minden, amit nyomtatni kell
és nem csak papírra

ami mindig és napi szinten szükséges

A legnagyobb témakör, mivel felsorolni is nehéz, hogy mi minden sorolható a nyomtatványok közé. Szakmailag az egyik kedvenc területem, mert korlátok nélkül garázdálkodhatok a felületen. Legyen az egy bélyeg, vagy egy hatalmas óriásplakát, nem számít, mivel itt sem a méret a lényeg. Bármire is legyen szükséged, korrekt áron, gyors határidővel és örömmel elkészítem.

magazin keszites szolgaltatas pixelworks 1004

Szórólap

ami nem a szemetesben végzi

Egy szórólapot is olyan figyelemmel és odaadással készítek el, mint a legexkluzívabb katalógust. Nyomtatványok között csak méretben van különbség, de a munka minőségében nem lehet – mondva, hogy úgy is kidobják. Számtalan méretben és formában készülhet, de a felhasználási cél határozza meg leginkább. Sok száz szórólapot készítettem már és a tapasztalatomat szívesen megosztom veled és szívesen segítek a döntésben, hogy a lehető legsikeresebb legyen a szórólapos kampányod.

szorolap tervezes pixelworks 1002

Magazin - Katalógus

szívesebben lapozzák, mint nézik monitoron

Nem szívesen minősítem a nyomtatványokat, függetelnül attól, hogy más jelentése van egy füzetnek és egy katalógusnak. Nevezzük bárhogy, mégis egy kiemelt kategória és a nyomtatványok magasab szintje, mind munkában, értékben és persze befektetésben is. Azon túl, hogy egy hasznos és sok esetben elengedhetetlen nyomtatvány, a presztízs értéke is jelentős és mivel költséges tud lenni, érdemes a lehető legtöbbet kihozni belőle, hogy ne csak egy haszontalan papírköteg legyen belőle.

magazin tervezes pixelworks 1002

Könyv

e-book vagy nyomtatott, a munka azonos

Két fő csoportra bontanám a könyveket, ahol az egyik csoportban az irodalmi értéknek míg a másikban a tartalomnak van fontosabb szerepe. Például egy regény és egy receptkönyv két külön fogalom a grafikusok szemében, hiszen az irodalmi művel esetén leginkább a borítóval, míg a szakkönyvek esetén a komplett tartalommal lehet dolgunk. Természetesen a tördelés is grafikai munka, nem is kicsi, de sokkal több kreativitást igényel a képekkel és ábrákkal illusztrált könyv.

grafikai tervezes konyv pixelworks 1006

Minden más

képtelenség felsorolni

Nem túl kreatív elnevezés, de nagyjából végtelen számú nyomtatvány létezik és legalább ennyivel talákozom is. Legyen az névjegy, adatlap, oklevél, meghívó, kártya, csomagolópapír, címke, irattartó dosszié – képtelenség felsorolni – nagy eséllyel az összes elképzelhető igényed meg tudom valósítani. Bármire is legyen szükséged, bármilyen felületre, amit képet és szöveget taralmaz – azaz kreatív – a tervezésben és megvalósításban is számíthatsz rám.

grafikai tervezes egyeb pixelworks 1006

Árajánlat vagy kérdés

Scroll to Top