Autódekoráció

ami jobb mint egy óriásplakát

Autódekor

legalább a weboldalad és a szolgáltatásod legyen rajta
autodekor szolgaltatas pixelworks 1006

Kihagyhatatlan és kifejezetten erős reklámeszköz, hiszen az utakon több százan is felfigyelhetnek az autódra, ha egy ütős kreatív van rajta.  Az egy főre vetített reklámköltség nevetségesen kicsi, szinte mérhetetlen, ezért egy fehér autóval közlekedni szinte vétek! 

jellemző hibák és néhány jótanács

Néhány hasznos információ

Nem feltételnül kell teljes felület fóliázással számolnod, ami persze nagyon mutatós tud lenni, de néhány elem burkolásával is nagyon hasznos reklámeszközöd lehet az amúgy fehér autót! Teherautók esetén a csomagtér a B oszlopig bőven elég helyet biztosít és a legtöbb igényre tökéletesen elegendő felület. 

Egy autó dekor nem egy szórólap, amit otthon is ki tudsz nyomtatni. Annál jóval magasabb a költsége és ezért nem mindegy, hogy mit tartalamaz a kreatív, mennyire figyelemfelhívó – mert ugye ez a cél! Általában azok a kreatívok érvényesülnek igazán az utakon, amelyek egyediek, színvonalasak és minden fontos információt tartalmaznak. Én az esetek 80 százalékában silány minőségű grafikákat látok autókon és néha ordító hibákkal. Fehér autón világos szöveg?? Egy méterről sem tudom elolvasni. 

Sok esetben haszontalan adatokat kérnek megjeleníteni (cím, vonalas telefon, élettörténet, stb…) ami csak a helyet foglalja, ellenben a weboldal címével, ami megjegyezhető és ott minden egyéb infó bemutatható. Sok esetben nincs weboldala annak a cégnek, akinek épp tervezünk, de ezt kihagyni egy ilyen, viszonylag magasabb kiadás esetén szerintem hatalmas hiba. Készítsünk egy egyszerű weboldalt, amit majd idővel  lehet fejleszteni és tervezzük rá a dekorációra. Kifejezetten gazdaságos megoldást kinálok erre a célra és valóban 100 esetből 100 élt is vele! 

Személyautók esetében, ahol nem cél a teljes fóliázás, érdemes lehet a logót a weboldalt és a szolgáltatásokat megjeleníteni, ízlésesen az ajtókon a tükör alatt és persze hátul. Ez a megoldás minimális költséget jelent és akár még magunk is felrakhatjuk pillanatok alatt. A referenciáim között ilyen egyszerűbb terveket is találsz. 

Végül, de nem utolsó sorban: a dekoráció – mivel egy öntapadó fóliára van nyomtatva és ez van a fényezésre ragasztva – védelmet biztosít a gyári fényezésnek és mivel a fólia bármikor és nyomtalanul leszedhető, az eladásnál komoly értéknövelő tényező! A stúdió, akikkel évek óta dolgozom 5 év garanciát adnak a munkájukra, ami legrosszabb esetben is 

autodekor image pixelworks 1006
konkrétumok nélkül sajnos nem megy

Árak

Tételezzük fel, hogy egy L2H2 méretű klasszikus teherautóra egy mutatós és nagy felületű dekor költsége, tervezéssel és felrakással kb. 250- 350.000.- Ft és az adott cég értelmes! és eredményes! online marketing költsége havonta mnimum 150.000.- Ft, jobban el tudod helyezni térben és időben a dekor költségét.

De jasnon nem tudok egységárat megadni, de néhány konkrét mintát költségekkel is megmutatok a referencia oldalamon. Mivel más minőségű fólia kerül egy büfékocsira, mint egy körbe dekorát teherautóra, ezért sokkal pontosabb, ha egyeztetjük az igényeidet, amire 1-2 órán belül reális árajánlatot tudunk küldeni. Kérlek, hogy keress az elérhetőségeimen, vagy lentebb adj meg néhány adatot és már intézzük is!

Árajánlat vagy kérdés

Scroll to Top