GRAFIKAI TERVEZÉS

- offline - online - bármiline -

Frissítsük fel az arculati elemeidet, vagy készítsünk teljesen újat. Bélyegtől az óriásplakátig, bármilyen méretben és bármilyen témában örömmel valósítom meg az elképzeléseid, nyomtatott vagy digitális formában. Referencia munkáimban láthatod a saját stílusomat, de természetesen a saját elképzeléseidet is pixelekké tudjuk alakítani.

- referenciáim -

weboldal
arculat
katalógus
szórólap
autódekor
social media

WEBOLDAL - WEBÁRUHÁZ

- wordpress -

Technikailag korszerű, grafikai szempontból egyedi és nem utolsó sorban az átlagosnál gyorsabban működő weboldalakat készítek. Arra törekszem, hogy a weboldalad ne egy haszontalan sor legyen a névjegyeden (amit szintén meg tudok tervezni). 

Minden általunk készített weboldalhoz használati útmutatót is mellékelek, így akár saját magad is képes leszel tartalommal bővíteni a honlapod. Bővebb információt találsz a referencia oldalon, ahol a technikai paramétereken túl a rendelés menetét is megismerheted.

- MAGAZIN -

- katalógus - újság -

Minden olyan kiadványt, ami nem egy lap – vagy annak hajtott formája – brosúrának, újságnak, magazinnak vagy katalógusnak nevezünk, vagy ahogy tetszik. A brosúra és az újság terjedelmében kisebb, ezért sokkal inkább kedvelt formátum a praktikussága és költsége miatt.

A katalógus (persze példányszámtól függ) költséges valami, ezért kifejezeten fontos, hogy a végeredmény hibátlan és igényes legyen. A tervezés szorosabb együttműködést igényel a megrendelő és a grafikus között és minél több időt szánnak rá, annál jobb lesz a végeredmény. Röviden és tömören.

- SZÓRÓLAP -

- brosúra - leaflet -

A legáltalánosabb nyomtatvány típus, amire a legtöbb esetben alapvető marketing eszköz. A szórólap sokak szemében csak egy nyomtatott spam, de ez nem a szórólap hibája, sokkal inkább egy rossz kampányé. Sok esetben a szórólap az egyetlen marketing eszköz, ezért a munkámmal arra törekszem, hogy az a lap értéket képviseljen és ennek a hányatott sorsú nyomtatványnak értelme is legyen.

- ARCULAT -

- logó - web - print - social -

Minden vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy üzleti terven túl, identitása is legyen, amit egy jól megtervezett arculat kommunikál a külvilág felé. Az arculat, a céged kétdimenziós “bizonyítványa”, vagy “ajánlólevele”, aminek kiemelten fontos szerepe van abban, hogy a vállalkozásod szavak nélkül is bizalmat és profizmust sugározzon. Egy jól megtervezett arculat már fél siker és a másik felét, a vállalkozásod működése adja.

- AUTÓDEKOR -

- portál - kirakat -

Egy kifejezetten értékes reklámfelület és sokan mégsem élnek vele, pedig nem feltétlenül kell egy teljes felületű és ezáltal költségesebb dekorációban gondolkoznod. Céges logóval, elérhetőségekkel és a tevékenységeket felsorololó dekorációval, naponta akár több ezer embert is elérhetsz. Sokkal többet, mint egy “csupasz” autóval!

- hogyan? -

hogyan készül 1 weboldal?

Mi az a domain, tárhely, wordpress? Mit kell tudnod, mielőtt weboldalt készíttetsz magadnak? Hol lehet elúszni pénzben és időben? Mire figyelj és mit kell mérlegelned?

hogyan készül 1 szórólap?

Milyen egy jó minőségű kép? Hogyan lesz ronda képekből, ronda nyomtatvány? – nagyon egyszerűen. Milyen papírra? Melyik nyomdával? Mennyibe kerül? És még több…

hogyan dolgozzunk együtt?

Mi lesz a feladatod, ha együtt dolgozunk? Mire lesz feltétlenül szükségem? Szerződünk? Milyen egyéb segítséget tudok felkínálni a pixeleken túl? 

- LOGÓ -

- design - redesign -

A legfontosabb arculati elem. Egy ötlet, egy termék, vagy egy vállalkozás központi grafikai eleme. Segíthetii a munkámat, ha van elképzelésed a logóddal kapcsolatban, de ez nem szükségszerű, mivel megismerve a céged tevékenységét, küldetését és a célközönséged, szinte adja magát a végeredmény, amire örömmel készítek vázlatokat.

- mit még? -

Milyen egyéb grafikai munkákat készítek?

A referenciáim között a legáltalánosabb feladatokat mutatom be, de egy grafikust sem a méret, sem a felület nem korlátoz. Meghívó, levélpapír, címke, boríték, oklevél, stand, zászló, milinó és még sorolhatnám – minden munka grafikai munka, tehát az egyedi igényeidben is szívesen segítek.